top of page

Bemutatkozás

Az első bort 2002-ben készítettük. A kedvtelésnek induló tevékenység azonban mélyebb gyökeret eresztett, a szőlő és a bor mára családi életünk szerves része.

A Balaton-felvidéken, Aszófő település 3 dűlőjében, szűk 4 hektáron gazdálkodunk.

Célunk hagyományos, kézműves módszerekkel és szellemiséggel magas minőségű, szép borokat készíteni, a szőlőfajtára jellemző eredeti íz- és aromajegyek megőrzésével. Boraink bio minősítéssel rendelkeznek.

A pincében nem használunk fajélesztőt, enzimeket, valamint adalékanyagokat, ezen felül nem préselünk, nem szűrünk, csupán minimális ként használunk. Az érlelés tölgyfa hordóban palackállóságig történik, fehér boraink esetében 2 évig, vörös boraink esetében pedig legalább 3 évig.

bottom of page